Годеницата на общинския съветник от Габрово Йордан Белев пристигна във Фермата, за

...
Годеницата на общинския съветник от Габрово Йордан Белев пристигна във Фермата, за
Коментари Харесай

Ще има ли развод във Фермата?

Годеницата на общинския консултант от Габрово Йордан Белев дойде във " Фермата ", с цел да изиска пояснение за обществения флирт на фокусника с актрисата Даяна. Още с влизането в стопанството Камелия Ноева отприщи страстите си: " Не ви поисквам да сте на мое място, вечер да сядате пред тв приемника и да се чудите какво още ще видите! "

След като двамата останаха уединено, Данчо и Камелия започнаха разхитителен и прочувствен диалог. 

" Справям се доста добре с всичко, градината е изрядна, къщата е изрядна, финансите са изрядни. Дори и с дребното пари, които изкарвам без теб, съумявам да затрупвам всички сметки сама, а и да заделям по нещо. Не си направих ноктите, тъй като върших лютеница и тиквичките, които доста обичаш. Сложих сама бурканите, сама си ги сварих, върших торбички с миш-маш... Имах потребност и аз да изляза от твоята сянка, с цел да заблестя и аз със лична светлина. Отслабнала съм с 6 кг здравословно, с цел да бъда красива и за себе си, с цел да ходя до теб наедно ", съобщи Ноева на Белев.

Въпреки че той й призна, че харесва Даяна, Ноева бе безапелационна, че тя не има намерение да отстъпи: " Няма да загърбя с лека ръка нещо, което сме градили толкоз доста време. Ще се боря за теб до последно. Пука ми дали още вярваш в нас, дали още този пръстен значи нещо за теб. Мога да пребивавам живота си и без теб, само че не желая, дребосъче, не желая без теб, разбираш ли... Знаеш, че съм подготвена да простя доста неща. Но знам, че си ме повикал тук, с цел да се сбогуваш с мен, виждам го в очите ти, чувствам го в гласа ти ".

Това сякаш беше задоволително, с цел да вразуми фокусника, който внезапно се осъзна и й отвърна: " Отпуснах се прекомерно доста, тъй като ми беше хубаво. Нещата, които си виждала до през днешния ден, към този момент няма да ги виждаш. Съжалявам, че се демонстрирах слаб, че позволих всички това, че трябваше толкоз доста хора да го видят и да схванеш, че съм подготвен на всичко - в никакъв случай не съм си и помислял, че ще те оставям. Много те обичам ".

Накрая годениците стигнаха до заключението, че в действителност са основани един за различен и нищо не може да ги раздели. Даяна сервира откровените си извинения на огорчената Камелия, която в последна сметка напусна " Фермата " спокойна за бъдещето на връзката си с Данчо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР